Velvet Buzzsaw (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Velvet Buzzsaw (2019), filme online subtitrat în Română

Velvet Buzzsaw (2019), film online subtitrat în Română

În Miami Beach, criticul de artă Morf Vandewalt (Jake Gyllenhaal) participă la o expoziţie împreună cu prietena şi agenta sa, Josephina (Zawe Ashton), care lucrează pentru proprietara galeriei de artă, Rhodora Haze (Rene Russo), o femeie care a făcut parte în trecut din trupa muzicală rock, Velvet Buzzsaw. Morf este neîmplinit în viaţa amoroasă pe care o are cu iubitul său Ed, astfel că începe o relaţie sexuală cu Josephina. Întorcându-se la Los Angeles, Josephina găseşte în blocul său un bărbat decedat pe nume Vetril Dease.

Descoperind că acesta a fost un artist, ea intră la el în casă şi găseşte o mulţime de picturi pe care le fură ca să le prezinte lui Morf şi lui Rhodora. Aceştia sunt fascinaţi de picturile respective şi văd o mare oportunitate în a vinde aceste opere către diverşi iubitori de artă. Josephina începe să expună operele de artă la solicitarea Rhodorei. Asistenta lui Morf, Gretchen (Toni Collette), şi un artist pe nume Piers (John Malkovich) devin la rândul lor cuceriţi de arta lui Dease.

Pentru a asigura raritatea picturilor, Rhodora îi cere angajatului său Byson (Billy Magnussen) să transporte majoritatea picturilor într-un depozit. Pe drum, el are parte de un accident şi provoacă daune majore picturilor. Retrăgându-se la o benzinărie, Bryson este atacat de nişte personaje bizare şi dispare împreună cu toate picturile. Morf începe să facă cercetări referitoare la Dease şi descoperă că acesta a avut parte de o copilărie problematică şi abuzivă care s-a soldat cu uciderea tatălui său şi dezvoltarea unor probleme psihice pe care le-a transpus în pictură.

Urmăreşte online filmul Velvet Buzzsaw (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Velvet Buzzsaw (2019), filme online subtitrat în Română”

  1. dana says:

    slabut , nota 6

Spune-ne parerea ta despre acest film