Venom 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Venom 2018 filme online subtitrat în Română

Venom 2018 film online subtitrat în Română

În timp ce explorează spaţiul pentru a găsi noi planete locuibile de către oameni, o sondă aparţinând corporaţiei de bioinginerie Life Foundation descoperă o cometă acoperită de forme de viaţă simbiotice. Ei aduc patru probe pe Pământ, însă una dintre ele scapă şi cauzează prăbuşirea unei navete în Malaezia. The Life Foundation le recuperează pe celelalte trei şi le transportă la laboratorul de cercetare din San Francisco unde CEO-ul Carlton Drake află că simbioţii nu pot supravieţui fără gazde ce respiră oxigen.

Jurnalistul de investigaţii Eddie Brock citeşte într-un document secret pe care îl deţine logodnica lui, Anne Weying, avocată a apărării ce lucrează pentru Life Foundation, despre experimentele efectuate de Drake pe oameni. Brock îl confruntă pe Drake şi imediat după aceea atât el cât şi Anne îşi pierd locurile de muncă. Ulterior, Anne hotărăste să se despartă de Brock. Şase luni mai târziu, Drake este la doar un pas distanţă de-a obţine o simbioză de succes.

Brock este abordat de către Dora Skirth, una dintre oamenii de ştiinţă ai lui Drake, care nu este de acord cu metodele pe care le utilizează acesta şi doreşte să îl ajute să îl dea în vileag pe magnat. Ea îl ajută pe Brock să pătrundă în laborator pentru a găsi dovezi şi află apoi că o cunoştinţă de-a lui, o femeie a străzii pe nume Maria, s-a numărat printre cobaii lui Drake. El încearcă să o salveze pe Maria, dar aceasta îl atacă violent şi transferă simbiotul din corpul ei în corpul lui, pierzându-şi apoi viaţa. Brock fuge din laborator având simbiotul în corp şi apoi începe să prezinte simptome stranii şi periculoase.

Urmăreşte online filmul Venom 2018 cu subtitrare în Română şi calitate CAM.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Venom 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Rebelu says:

    bun filmul! cu ceva umor prin el.. mult mai realist si mai bine facut decat altele similare gen avengers

  2. Diana says:

    Super tare !!!!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film