Vice – Vicele (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Vice – Vicele (2018), filme online subtitrat în Română

Vice – Vicele (2018), film online subtitrat în Română

Filmul este narat de Kurt, un veteran fictiv din Războaiele din Afghanistan şi Irak. Dick Cheney şi alţi oficiali de la Casa Albă răspund atacurilor din 11 septembrie, 2001. Apoi, filmul prezintă imagini din trecut, din anul 1963, atunci când Cheney se angajează ca electrician după ce a fost nevoit să renunţe la Universitatea Yale din cauza consumului de alcool. După ce Dick este oprit de un poliţist de la rutieră pentru că a condus maşina beat, soţia lui, Lynne Cheney îl convinge să îşi facă ordine în viaţă.

Evenimentele trec apoi cu şase ani mai târziu, iar Cheney se angajează la Casa Albă în timpul Administraţiei Nixon. Lucrând sub comanda consilierului economic al lui Nixon, Cheney devine un foarte bun agent politic, încercând în acelaşi timp să păstreze o viaţă de familie bună. Cheney îl aude într-o zi pe Henry Kissinger discutând despre bombardarea Cambodgiei cu Preşedintele Nixon, lucru care-l face pe Cheney să realizeze cât de importantă este partea executivă.

Atitudinea aspră a lui Rumsfeld faţă de Cheney face ca el să se distanţeze un pic faţă de Nixon, lucru care se va dovedi un avantaj deoarece după demisia preşedintelui Cheney obţine un post mai bun în Administraţia Ford. Din acel moment cariera politică a lui Cheney merge din ce în ce mai bine, ba chiar ajunge să prindă curaj pentru a candida la un post de reprezentant al oraşului său, iar apoi dezvoltă o ambiţie personală de a candida chiar pentru a deveni Preşedinte. Totuşi, din cauza unor probleme în familie, Cheney hotărăşte să se retragă din viaţa publică o vreme îndelungată.

Urmăreşte online filmul Vice – Vicele (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film