• Filme Online
 • Victoria and Abdul 2017, filme online HD, subtitrat în Română


  Victoria and Abdul 2017, filme online HD, subtitrat în Română

  Victoria and Abdul 2017, film online HD subtitrat în Română

  Abdul Karim, un tânăr contabil din Agra, India, este trimis în Anglia pentru a participa la Jubileul Reginei Victoria din anul 1887 pentru a-i oferi acesteia un cadou de apreciere din partea Indiei condusă de Marea Britanie. Regina, care e singură şi sătulă de linguşitori, dezvoltă un interes faţă de Abdul şi mai apoi se împrieteneşte cu el. Ea petrece timp doar în compania lui şi îl promovează la statutul de gardian al său. Ea îi cere s-o înveţe limba Urdu şi despre Coran.

  Când Victoria descoperă că acesta este căsătorit, ea o invită pe soţia lui Abdul şi pe soacra sa pentru a i se alătura în Anglia. Ele sosesc în Anglia purtând Burka, spre consternarea celor din jurul Reginei. În timp ce Victoria se comportă cu Abdul ca şi cu propriul ei fiu, acesta atrage antipatia celor din cercul social al Reginei deoarece nu le convine că Regina îl preferă pe acesta atât de mult, iar capul de afiş al celor care nu-l plac pe Abdul este chiar fiul Reginei, Bertie, dar şi Primul Ministru.

  Cei din cercul social al Reginei pun la cale un plan de-a submina relaţia acestora, sperând că Abdul va fi trimis în cele din urmă acasă. Când Victoria se face singură de râs în urma unei declaraţii referitoare la Rebeliunea din India pe care i-a spus-o Abdul, încrederea în el se diminuează drastic şi este cât pe ce să-l trimită acasă. Interesul Victoriei faţă de India devine tot mai mare şi chiar îşi decorează Palatul cu portrete indiene.

  Urmăreşte online filmul Victoria and Abdul 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Victoria and Abdul 2017, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. ioana says:

   interesant,nota 9

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1