• Filme Online
 • Wadjda (2012) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Wadjda (2012) filme online subtitrat în Română

  Wadjda (2012) film online subtitrat în Română

  Desfăşurându-şi evenimentele în anii 2000, Wadjda este o fetiţă arabă în vârstă de 10 ani care locuieşte în Riad şi visează să îşi cumpere o bicicletă verde dintr-un magazin pe lângă care trece în fiecare zi când se duce la şcoală. Ea îşi doreşte să se întreacă cu prietenul ei Abdullah, un baiat din cartier, dar mersul pe bicicletă al fetelor nu este privit cu ochi buni şi mama ei refuză să îi cumpere una. Wadjda începe să strângă bani pe cont propriu prin diverse metode pentru a-şi cumpăra bicicleta.

  Activităţile prin care încearcă să strângă banii îi aduc ceva necazuri cu directoarea şcolii. Mama ei între timp are parte de greutăţi la locul de muncă pe care ea Wadjda şi Abdullah le rezolvă prin metode nu chiar obişnuite. Mai apoi, bunica fetei din partea tatălui încearcă să găsească o a doua soţie pentru fiul ei din moment ce mama Wadjdei nu mai poate să conceapă copii. Mama ei este furioasă şi speriată de acest gest, astfel că merge să îşi cumpere o rochie frumoasă pe care s-o îmbrace la nunta cumnatului şi, astfel, să „sperie” orice potenţială peţitoare pentru soţul ei.

  La şcoală, Wadjda hotărăşte să participe la un concurs de recitat Coranul, iar premiul cel mare este de 1000 de Ryiali Saudiţi, lucru care i-ar fi mai mult decât suficient să-şi cumpere bicicleta visată. Între timp, două fete de la Madrasa sunt suspectate că ar avea o relaţie de lesbianism şi sunt evitate de toată lumea, chiar dacă ele nu făceau nimic altceva decât să citească nişte reviste împreună.

  Urmăreşte online filmul Wadjda 2012 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Wadjda (2012) filme online subtitrat în Română”

  1. kendedes says:

   Super film. mais c’est une mauvaise copie! J’ai trouvé le site pour regarder des films de haute qualité. Je pensais que certains d’entre vous voudraient le regarder aussi ..

   Voici le site où je l’ai regardé >>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
   Le dernier film met à jour la qualité est très bonne

  2. JoseArcadio says:

   Nu ne intereseaza ce fac arabii,nici alte semintii care cotropesc lumea dupa ce tarile lor au fost invadate de catre lacustele rapace ale jigodiilor transoceanice.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1