• Filme Online
 • Walking with the Enemy 2013, filme online subtitrat în Română


  Walking with the Enemy 2013, filme online subtitrat în Română

  Walking with the Enemy 2013 (La braţ cu duşmanul), film online HD subtitrat în Română

  În Budapesta, Ungaria, înlocuitorul şefului de stat, Miklós Horthy (Ben Kingsley), a rămas captiv între ruşii de la est şi Germania Nazistă de la vest. El a fost forţat să se alăture Axei în anul 1941. Primul masacru asupra evreilor maghiari s-a produs în luna August a aceluiaşi an. După o înfrângere suferită pe frontul de est, în anul 1943, Hitler a ordonat pedepsirea celor 800.000 de cetăţeni care încă locuiau în Ungaria şi a insistat pentru predarea a zece mii de evrei ce urmau a fi trimişi în labărele de muncă.

  Cum prezenţa Nazistă şi legile anti-semite din Budapesta sunt tot mai accentuate, proprietarul evreu al unui atelier de reparaţii radio, Jozsef (Simon Kunz), îşi trimite acasă cei doi tineri angajaţi, Elek Cohen (Jonas Armstrong) şi Ferenc Jacobson (Mark Wells). Ei obţin nişte certificate false de botez din partea unui preot Catolic şi îşi îndeamnă familiile să le folosească pentru a fugi din Ungaria atunci când ei sunt forţaţi să se alăture lagărului de muncă ungar unde bărbaţii evrei sunt trataţi cu brutalitate.

  Între timp, Carl Lutz (William Hope) conduce biroul diplomatic elveţian de la Glass House în Budapesta. Din câte se pare, oricine are paşaport elveţian poate să plece din Ungaria în Elveţia în siguranţă. El a primit permisiunea pentru a emite opt mii de paşapoarte individuale pentru evrei, dar el a înţeles în mod greşit că ar putea să emită pentru opt mii de familii şi a împărţit paşapoarte în consecinţă. Între timp, Horty negociază în secret cu Stalin ca Ungaria să se predea Aliaţilor.

  Urmăreşte online filmul Walking with the Enemy 2013 (La braţ cu duşmanul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  5 responses to “Walking with the Enemy 2013, filme online subtitrat în Română”

  1. Cosmin says:

   Un film foarte frumos! Recomand cu caldura!

  2. Kawaly says:

   Foarte bun 9

  3. Iulian says:

   Foarta bun filmul

  4. John says:

   După “Lista lui Schindler” si
   “Pianistul” , acum acest film…
   Filmul este bun, ptr cine mai vrea sa vada
   Ororile razboiului

  Spune-ne parerea ta despre acest film