Welcome to Marwen (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Welcome to Marwen (2018), filme online subtitrat în Română

Welcome to Marwen (2018), film online subtitrat în Română

Un avion de luptă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial pilotat de o figură asemănătoare cu o păpuşă este lovit de inamic şi este forţat să abandoneze. Încălţămintele pilotului sunt arse în focul pornit din cauza aterizării forţate şi găseşte nişte încălţăminte de femeie pe care o poartă în schimb. Germanii ameninţă să-l emasculineze, însă aceştia sunt ucişi de un grup de femei asemănătoare cu nişte păpuşi care sar în ajutorul pilotului pentru a-l salva şi proteja.

Din câte se pare, însă, aceste păpuşi sunt rezultatul creaţiei lui Mark Hogancamp, un bărbat care trăieşte în anul 2000 şi care a modificat nişte păpuşi Barbie pentru a crea un sat machetă pe care l-a numit Marwen (mai târziu spunându-i Marwencol). Motivul pentru care a făcut acest lucru este că speră să îl ajute să treacă mai uşor peste diagnosticul de Stress Post Traumatic pe care l-a primit şi peste pierderea de memorie suferită în urma unui atac la care a fost supus de un grup de extremişti care l-au bătut aproape de moarte.

Mark are fantezia cum că păpuşile sunt vii şi realizează diverse scenarii cu ele pentru a le fotografia. Păpuşile corespund oamenilor pe care îi cunoaşte în viaţa reală: el este “Cap’n Hogie”, pilotul; prietenele femei sunt protectoarele sale, iar atacatorii sunt soldaţii germani nazişti. O păpuşă cu părul verde pe nume Deja Thoris este Vrăjitoarea belgiană care îl ajută pe Cap’n Hogie să se apropie prea mult de vreuna dintre femei, trimiţându-le pe acestea departe în viitor. Deja însăşi reprezintă pastilele pe care Mark le ia ca să-i aline durerea şi de care a devenit dependent.

Urmăreşte online filmul Welcome to Marwen (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film