• Filme Online
 • Whale Rider – Stăpâna Balenelor 2002, filme online subtitrat în Română


  Whale Rider – Stăpâna Balenelor 2002, filme online subtitrat în Română

  Whale Rider – Stăpâna Balenelor 2002, film online subtitrat în Română

  Povestea filmului o prezintă pe Paikea Apirana, cunoscută drept „Pai”. Liderul ar trebui să fie primul născut nepot – un descendent direct al Paikea, Călăreţul de Balene. Pai a avut un frate geamăn care, însă, a murit la naştere odată cu mama lor. Deoarece este femeie ea nu are dreptul să preia conducerea tărâmului. În timp ce bunicul său, Koro, formează de-a lungul vremii o legătură strânsă cu nepoata lui, el o şi învinovăţeşte în acelaşi timp şi o condamnă pentru conflictele care se petrec în sânul tribului lor.

  La un moment dat, Pai hotărăşte să locuiască împreună cu tatăl ei deoarece bunicul se comportă incorect. Ea realizează curând că nu poate să îşi părăsească marea, iar balenele par s-o cheme tot timpul înapoi. După moartea soţiei şi presiunii foarte mari venită din partea lui Koro, tatăl lui Pai refuză să îşi asume el rolul tradiţional de lider; în schimb el preferă să se mute în Germania pentru a urmări o carieră de artist.

  Pai este interesată de conducere, învăţând cântece tradiţionale şi dansuri, dar nu primeşte deloc încurajare din partea bunicului. Pai simte că poate să devină lideră, chiar dacă nu mai există nici măcar un precedent care s-o ajute, şi este hotărâtă să-şi atingă acest scop. Koro conduce o şcoală culturală pentru băieţii din sat în speranţa ca va reuşi să găsească printre ei un lider demn de urmat de popor. El îi învaţă pe băieţi să mânuiască un anumit băţ de luptă care e rezervat în mod tradiţional băieţilor, însă Nanny îi spune lui Pai că al doilea său fiu, unchiul lui Pai, a câştigat un turneu de acest fel când era tânăr aşa că ea se duce să-i ceară s-o înveţe să lupte, dar totul în secret.

  Urmăreşte online filmul Whale Rider – Stăpâna Balenelor 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Whale Rider – Stăpâna Balenelor 2002, filme online subtitrat în Română”

  1. Iulia says:

   Un film superb !!! Grazie

  2. Sally Airam says:

   Un film fara prea multa actiune, dar interesant si educativ.

  Spune-ne parerea ta despre acest film