• Filme Online
 • What Dreams May Come, filme online subtitrat în Română


  What Dreams May Come, filme online subtitrat în Română

  What Dreams May Come 1998 (O iubire fără sfârşit), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Aflat într-o vacanţă în Elveţia, doctorul Chris Nielsen (Robin Williams) o întâlneşte pe artista Annie Collins (Annabella Sciorra) şi cei doi se îndrăgostesc de parcă s-ar fi cunoscut de-o viaţă. Ei se căsătoresc şi fac doi copii, Ian (Josh Paddock) şi Marie (Jessica Brooks Grant). Viaţa lor idilică se sfârşeşte atunci când copiii mor într-un accident de maşină şi din acest motiv Annie suferă o cădere nervoasă. Din cauza dificultăţilor prin care trec, cei doi sunt aproape de-a divorţa, dar reuşesc să treacă peste acest impuls. Atunci când aniversează ziua în care au decis să nu divorţeze, un alt accident de maşină se produce şi Chris îşi pierde viaţa.

  Neştiind că este mort şi confuz că nu interacţionează nimeni cu el, Chris mai zăboveşte o perioadă pe pământ. El o vede pe Annie încercând să-şi revină unui nou şoc produs de moartea lui şi încearcă să comunice cu ea, în ciuda avertismentelor unei prezenţe care-i spune că acest lucru îi va produce chiar mai multă durere lui Annie. Când vede cu ochii lui că-i provoacă durere, el hotărăşte să meargă mai departe şi s-o lase în pace. Chris se trezeşte apoi în Rai şi descoperă că lucrurile din jurul său sunt controlate de către imaginaţia lui.

  El întâlneşte un bărbat (Cuba Gooding Jr.) pe care-l recunoaşte ca fiind Albert, prietenul şi mentorul său din perioada când îşi făcea rezidenţiatul şi prezenţa care îl „bântuia” pe vremea când era o „fantomă” pe Pământ. Albert îl ghidează şi îl ajută în această viaţă de apoi. El îl învaţă pe Chris despre existenţa în Rai şi cum să-şi modeleze colţişorul de Rai sau să călătorească în „visele” celorlalţi. Ei sunt surprinşi atunci când în colţişorul de Rai al lui Chris apare un copac albastru, identic cu cel pe care îl pictează Annie în acel moment, iar Albert îi explică faptul că acesta este un semn că el şi Annie chiar au fost suflete pereche.

  Urmăreşte online filmul What Dreams May Come 1998 (O iubire fără sfârşit), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  7 responses to “What Dreams May Come, filme online subtitrat în Română”

  1. bb says:

   un film impresionant

  2. hana says:

   O adevarata lectie de dragoste, iubire si devotament….

  3. Gigi says:

   Cred acest om nu a stiu ce face cand si-a luat viata de unul singur a crezut ca va ca un inger .Dar este total diferit cine va fi inger nu-mai Dumnezeu el va decide cine da si cine nu.Mai intai de toate trebuie sa aiba loc o pocainta in inima fiecariu si dupa aceea cand esti in comunine cu Dumnezeu el va hotari ca mai ai de trait sau nu .

  4. liliana bdk says:

   Un film minunat! Va multumesc!

  5. dodo_cinefilul says:

   l.am vazut de 24 de ori ….. extrem de emotionant !!!!
   recomand suta la suta

  6. elena m says:

   un film superb,mulțumesc!de revăzut oricând.

   de fiecare dată poți descoperi alte mesaje.

  7. Invingatorul says:

   filmul mu mai exista ori nu se mai deschide. 🙂 multumesc frumos

  Spune-ne parerea ta despre acest film