• Filme Online
 • White Dog – Câinele alb 1982, filme online subtitrat în Română


  White Dog – Câinele alb 1982, filme online subtitrat în Română

  White Dog – Câinele alb 1982, film online HD, subtitrat în Română

  Tânăra actriţă Julie Sawyer (Kristy McNichol) dă accidental peste un dog german rătăcit. După ce câinele este tratat de veterinar, Julie îl ia cu ea acasă şi încearcă să îi găsească pe stăpânii săi. Într-o noapte, casa ei este invadată de un violator care încearcă să o atace, însă câinele îi sare în ajutor şi o scapă de agresor, astfel că Julie hotărăşte să îl adopte, chiar daca iubitul ei (Jameson Parker) nu este de acord cu asta.

  Fără ca Julie să ştie acest lucru, câinele a fost dresat de către un rasist alb să atace şi să ucidă orice om de culoare îi iese în cale. Acesta se furişează afară din casă şi ucide un şofer de culoare dintr-un singur atac. Mai târziu, când Julie ia câinele cu ea la serviciu, acesta atacă o actriţă de culoare pe platourile de filmare. Realizând faptul că este ceva în neregulă cu acest câine, Julie îl duce la un dresor de câini pe nume Carruthers (Burl Ives), iar acesta îi spune ca trebuie să-l ucidă!

  Un alt dresor de câini, Keys (Paul Winfield), care este chiar de culoare, îşi asumă reeducarea câinelui ca pe o provocar personală. El concepe nişte echipamente de protecţie şi ţine câinele într-o încăpere spaţioasă, scoţându-l de acolo în lanţ şi expunându-se pe sine câinelui în fiecare zi şi asigurându-se că el va fi singurul om pe care câinele îl vede şi îi dă de mâncare sau îl îngrijeşte. Câinele, însă, reuşeşte să scape din încăpere şi îşi continuă atacurile asupra oamenilor de culoare.

  Urmăreşte online filmul White Dog – Câinele alb 1982, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “White Dog – Câinele alb 1982, filme online subtitrat în Română”

  1. Romis says:

   Interesant, recomandat iubitorilor de animale, respectiv caini. Filmul e de CINEMATECA, ca sa zic asa, avand in vedere ca are 35 de ani, pe vremea cand efectele speciale cam lipseau. Si eu sunt iubitor de caini, tocmai de aceea am vrut sa vizionez acest film. Bun per total; nota 9.

  2. covaci says:

   Interesant film.Nota – 8

  Spune-ne parerea ta despre acest film