Widows – Văduve (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Widows – Văduve (2018), filme online subtitrat în Română

Widows – Văduve (2018), film online subtitrat în Română

Harry Rawlings (Liam Neeson) este un hoţ faimos care ajunge să îşi piarda viaţa alături de toţi cei trei complici ai lui într-un ultim jaf care decurge foarte prost. El lasă în urmă o văduvă care va trage ponoasele îndrăznelii sale de a fura suma de două milioane de dolari împreună cu partenerii lui de la un lider mafiot pe nume Jamal Manning (Brian Tyree Henry). Jamal doreşte să-şi recupereze banii pierduţi pentru că are nevoie de ei să finanţeze o campanie electorală.

Soţia lui Harry, Veronica (Vola Davis), este ameninţată de Jamal şi o obligă pe aceasta să-i facă rost de banii furaţi. În timp ce caută prin lucrurile răposatului ei soţ, Veronica descoperă un carneţel de notiţe al acestuia şi acolo vede un plan foarte bine pus la punct pentru un jaf pe care nu a mai apucat să-l efectueze şi care ar fi urmat să le aducă suma de cinci milioane de dolari.

Drept urmare, Veronica hotărăşte să le abordeze pe văduvele celorlaţi complici ai soţului ei şi să le coopteze în a pune în aplicare planul soţului de a fura acei bani şi a scăpa, astfel, atât de datoria către Jamal cât şi de orice griji de acum încolo. Două dintre cele trei văduve, Alice (Elizabeth Debicki) şi Linda (Michelle Rodriguez), accepta să se întâlnească, însă cea de-a patra, Amanda (Carrie Coon), nu soseşte la locul întâlnirii şi când Veronica se duce să vadă ce este cu ea descoperă faptul că aceasta a născut recent şi hotărăşte să nu o implice în jaf.

Urmăreşte online filmul Widows – Văduve (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Widows – Văduve (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. Ingeaua says:

    Un film bun ! Merita vazut !

Spune-ne parerea ta despre acest film