Wildlife (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Wildlife (2018), filme online subtitrat în Română

Wildlife (2018), film online subtitrat în Română

Evenimentele filmului se petrec în anul 1960 şi îi are în centrul atenţiei pe Jeannette şi Jerry Brinson care s-au mutat recent în Great Falls, Montana, împreună cu fiul lor adolescent, Joe. Tensiunile dintre cei doi soţi se accentuează în momentul în care Jerry este dat afară de la locul său de mmuncă şi, după o vreme, el este invitat să se întoarcă la serviciu, dar din prea multă mândrie el refuză să facă asta.

Mai mult decât atât, în loc să îşi caute un alt loc de muncă, el doarme în maşină şi se uită cum pompierii locali se luptă să stingă un mare incendiu de pădure care devasează munţii din apropiere. Pentru a-şi întreţine familia în timp ce Jerry „caută” un loc de muncă, Jeannette se angajează ca instructor de înot, iar Joe lucrează la un studio local de fotografie. Într-o zi, Jerry hotărăşte să se angajeze temporar ca ajutor al pompierilor ce se luptă cu flăcările, iar acest lucru o supără pe soţia lui şi îl îngrijorează pe Joe.

Jeannette discută deschis cu Joe despre problemele pe care le are cu tatăl ei şi dificultăţile din mariajul celor doi, iar stresul şi situaţia precară din familie îşi pun o uşoară amprentă asupra rezultatelor şcolare ale lui Joe. În timp ce Jerry este plecat, Jeannette începe o relaţie romantică cu unul dintre studenţii ei, Warren Miller, un bărbat prosper mai în vârstă decât ea care deţine o firmă de vânzări de maşini. Joe este lăsat singur acasă în mod repetat în timp ce Jeannette îşi petrece timpul cu Miller, la început sub pretextul că ar fi angajata lui.

Urmăreşte online filmul Wildlife (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film