Winter in Wartime – Iarna pe timp de război (2008), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Winter in Wartime – Iarna pe timp de război (2008), filme online subtitrat în Română

Winter in Wartime / Oorlogswinter – Iarna pe timp de război (2008), film online subtitrat în Română

Filmul este despre un tânăr olandez pe nume Michiel van Beusekom care încearcă să ajute Rezistenţa Olandeză pe vremea celui de-al Doilea Război Mondial prin ajutorarea unui pilot britanic de a nu pica pe mâinile germanilor atunci când aceştia ocupaseră Olanda. Michiel simte resentimente faţă de tatăl său, maior al armatei, care pare să fie interesat doar în menţinerea statutului decent între oraşul său şi Armata Germană. În timpul iernii anului 1944-1945, loialitatea lui Michiel este pusă la încercare.

Un avion al aviaţiei britanice este lovit în aer şi se prăbuşeşte, însă înainte de a ateriza la pământ tânărul pilot britanic reuşeşte să se catapulteze şi să scape cu viaţă. Unul dintre săteni, Dirk (fratele mai mare al celui mai bun prieten al lui Michiel), hotărăşte să îl ajute pe tânărul pilot, Jack, însă la scurtă vreme după aceea ajunge el însuşi să fie arestat. Înainte de a fi arestat, Dirk îi oferă lui Michiel o scrisoare pe care să i-o livreze lui Bertus, fierarul satului.

Din păcate, Bertus este împuşcat mortal de către germani înainte ca Michiel să poată să-i dea scrisoarea. Drept urmare, băiatul hotărăşte să deschidă plicul şi să citească el scrisoarea, iar acolo descoperă indicaţii care-l duc spre locul din pădure în care se ascunde Jack. Acesta din urmă este rănit şi Michiel cere ajutor din partea surorii sale, Erica, o asistentă medicală, să vină să îl îngrijească pe Jack. Curând, însă, între Jack şi Erica se dezvoltă o relaţie de dragoste.

Urmăreşte online filmul Winter in Wartime / Oorlogswinter – Iarna pe timp de război (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film