• Filme Online
 • Winter Light – Nattvardsgästerna 1963, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Winter Light – Nattvardsgästerna 1963, filme online subtitrat în Română

  Winter Light – Nattvardsgästerna 1963, film online subtitrat în Română

  În ultimele momente din slujba de prânz pe care o ţine Pastorul Tomas Ericsson , doar câţiva oameni se mai afla la biserică, incluzându-l pe pescarul Jonas Persson şi soţia lui gravidă, Karin, dar şi fosta amantă a lui Tomas, Marta – o femeie care nu crede în Dumnezeu. După slujbă, Tomas, deşi este afectat de o răceală, se pregăteşte pentru o altă slujbă pe care o va oficia într-un alt oraş la ora trei. Înainte să plece, totuşi, soţii Persson vin să stea de vorbă puţin cu el.

  Jonas a devenit foarte abătut după ce a auzit faptul că în China se dezvoltă o bombă atomică. Tomas stă puţin de vorbă cu bărbatul, dar îi cere apoi să se întoarcă după ce o duce pe soţia sa acasă. Nu trece mult de la plecarea celor doi soţi că apare şi Marta, încercând să-l consoleze pe Tomas aflat într-o stare foarte grea şi îl întreabă dacă a citit scrisoarea pe care i-a trimis-o.

  El nu le-a citit şi îi spune că nu a fost capabil să îl ajute pe Jonas cu problemele sale, apoi se întreabă dacă va avea ceva de spus din moment ce nici el nu mai debordează de speranţă. Marta îşi declară dragostea faţă de el, dar şi faptul că ea este convinsă de faptul că el n-o iubeşte la fel. Ea pleacă şi Tomas începe să citească scrisoarea pe care i-a trimis-o ea. În scrisoare Marta descrie cum Tomas a neglijat-o şi relatează o poveste despre cum o iritaţie care i-a desfigurat trupul i-a provocat repulsie lui Tomas şi nici credinţa sau rugăciunile lui nu au reuşit să o ajute.

  Urmăreşte online filmul Winter Light – Nattvardsgästerna 1963, cu subtitrare în Română.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1