• Filme Online
 • Withnail & I – Withnail şi cu mine 1987, filme online subtitrat în Română


  Withnail & I – Withnail şi cu mine 1987, filme online subtitrat în Română

  Withnail & I – Withnail şi cu mine 1987, film online subtitrat în Română

  În anul 1969 doi actori şomeri pe nume Withnail şi Marwood locuiesc în Camden Town din Londra. Singura lor companie este un traficant de droguri pe nume Danny. Ei discută despre statutul carierelor şi o posibilă vacanţă la ţară la casa unchiului lui Withnail pe nume Monty. După o mică altercaţie cu un irlandez ei se întorc acasă pentru a se pregăti de vizită şi ajung în acea seară la casa luxoasă a lui Mony din Chelsea.

  Cei trei stau la un pahar de vorbă şi îl mint pe Monty referitor la carierele de actori, iar mai apoi pleacă spre cabana aflată undeva în apropiere de Penrith. Peisajul este unul foarte frumos, numai că vremea este rece şi mohorâtă, iar cabana lor nu are apă curentă sau curent. Mai mult, ei n-au nici mâncare, iar localnicii nu sunt deloc primitori – mai ales un anume Jake pe care Withnail îl jigneşte.

  Ei îl văd apoi pe Jake dând târcoale cabanei lor, iar Marwood sugerează să plece în următoarea zi către Londra. Withnail este de părere că ar trebui să doarmă amândoi într-un pat pentru mai multă siguranţă, dar Marwood refuză. În timpul nopţii, Withnail devine paranoic cum că un individ o să dea buzna peste ei. „Intrusul”, însă, se dovedeşte a fi Monty care a făcut pană la maşină. Monty a adus nişte provizii cu el şi se oferă să îi ia cu el în oraş când se duce să-şi repare roata.

  Urmăreşte online filmul Withnail & I – Withnail şi cu mine 1987 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film