• Filme Online
 • Wolves – Lupii (2014), filme online HD subtitrat în Română


  Wolves – Lupii (2014), filme online HD subtitrat în Română

  Wolves – Lupii (2014), film online HD subtitrat în Română

  Filmul este narat de Cayden (Lucas Till), un adolescent obişnuit care se apropie de sfârşitul liceului. În timpul unui meci de fotbal, un jucător rival îl loveşte pe Cayden şi îl enervează atât de tare încât ripostează folosind putere supraomenească. Cayden o răneşte mai târziu şi pe iubita lui, Lisa (Kaityn Leen), atunci când făceau dragoste şi în acel moment se transformă fără să vrea în vârcolac. Cayden se trezeşte mai apoi acoperit de sânge şi înconjurat de cadavrele dezmembrate ale părinţilor săi.

  Cayden devine apoi un hoinar şi încearcă să-şi ţină transformările sub control. Într-un bar, Cayden atrage atenţia lui Wild Joe (John Pyper-Ferguson) care se dovedeşte a fi şi el un vârcolac. Wild Joe îi explică băiatului că vârcolacii sunt de două feluri; cei de rasă pură şi cei deveniţi aşa prin muşcătura unui vârcolac. Cei muşcaţi sunt mai sălbatici şi nu pot concepe copii vârcolaci. Cei din rasă pură sunt aceia născuţi vârcolaci dintr-un număr redus de familii care au venit în America de Nord în urmă cu foarte mult timp.

  Cayden a descoperit recent că a fost adoptat de familia lui şi Wild Joe îi confirmă că amândoi sunt vârcolaci de rasă pură, iar Cayden poate să afle mai multe informaţii vizitând un oraş izolat numit Lupine Ridge. El merge în oraşul cu pricina şi se duce la un bar local unde atrage atenţia ostilă din partea localnicilor. Cayden se simte atras de Angel (Merritt Patterson), frumoasa tânără patroană a barului. El este observat apoi de către John Tollerman (Stephen McHattie), care îl angajează la ferma sa.

  Urmăreşte online filmul Wolves – Lupii (2014), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film