• Filme Online
 • Wonderstruck (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Wonderstruck (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Wonderstruck (2017), film online HD subtitrat în Română

  Bazat pe romanul cu acelaşi titlu al autorului şi ilustratorului Brian Selznick, filmul spune povestea a doi copii care fug în New York căutând răspunsuri şi un simţ al păcii, însă toate aceste lucruri se petrec la 50 de ani distanţă unele de altele. Amândoi sunt singuratici şi izolaţi, însă sunt foarte curajoşi în ciuda faptului că provin din medii dificile. De asemenea, cei doi mai au un lucru în comun; niciunul dintre ei nu are simţul auzului.

  Cu toate acestea, ei reuşesc să îşi găsească aliaţi şi să facă în aşa fel încât să supravieţuiască în ciuda tuturor greutăţilor care le întâmpină. Ben (Oakes Fegley) nu este surd la începutul filmului. Locuind alături de rudele sale într-o zonă rurală din Minnesota, în anul 1977, Ben îşi visează mama (Michelle Williams) care a murit recent într-un accident de maşină, dar şi pe tatăl său a cărui identitate nu a cunoscut-o niciodată.

  În timp ce îi caută prin lucruri să găsească ceva indicii, el găseşte o carte despre cabinetele de curiozitate dintr-un magazin din New York. În interior se află o notă înscrisă cu un mesaj sentimental din partea cuiva pentru mama lui. Însă pe când îşi adună lucrurile şi se pregăteşte să urce într-un autobuz pentru a încerca să îl găsească pe acest străin, un fulger teribil îl loveşte şi îi ia capacitatea de-a auzi, însă chiar şi aşa el încă poate să vorbească în continuare. Filmul alternează între povestea lui Ben şi cea a unei fetiţe pe nume Rose care locuieşte în Hoboken, New Jersey, în 1927.

  Urmăreşte online filmul Wonderstruck (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Wonderstruck (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Alex says:

   Acest film a fost facut in bucatarie cu o camera VGA. Secolul 21 este inca foarte departe. Avem o scuza.

  Spune-ne parerea ta despre acest film