Working Girl – O femeie face carieră (1988), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Working Girl – O femeie face carieră (1988), filme online subtitrat în Română

Working Girl – O femeie face carieră (1988), film online subtitrat în Română

Tess McGill este o fată din Staten Island care provine dintr-o familie din clasa muncitoare. Ea lucrează ca secretară la o bancă de investiţii de pe Wall Street ocupându-se de departamentul de fuziuni şi achiziţii. Tess speră să ajungă cât mai curând într-o poziţie de conducere. Păcălită de şeful ei să iasă în oraş cu colegul de serviciu consumator de droguri, ea intră în belele când îl insultă pe acesta folosindu-se de ceva de la birou. Drept urmare, ea este pusă să lucreze ca secretară pentru un nou executiv, Katherine Parker.

Katherine o încurajează pe Tess să îşi expună anumite idei şi puncte de vedere care să ajute în dezvoltarea biroului. Tess sugerează că un client, Trask Industries, ar trebui să investească în radio pentru a expunere media. Katherine ascultă aceasă idee şi spune că o s-o dea mai departe către anumiţi decidenţi. Mai târziu, ea îi spune că ideea nu a fost bine primită de aceştia.

Când Katherine îşi rupe piciorul la ski în Europa ea îi cere lui Tess să o asiste de acasă. În timp ce se află acasă la Katherine, tess descoperă anumite notiţe de întâlnire printre care se află şi ideea oferită de ea, dar pe care şi-a însuşit-o Katherine ca fiind a ei. Întorcându-se acasă, Tess îşi găseşte iubitul în pat cu o altă femeie şi pleacă supărată foc ducându-se din nou la Katherine unde îşi începe transformarea. Tess hotarăşte să se folosească de absenţa şefului ei şi de conexiunile acestuia pentru a-şi scoate în evidenţă ideea unei fuziuni.

Urmăreşte online filmul Working Girl – O femeie face carieră (1988), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film