• Filme Online
 • Young and Beautiful 2013, filme online subtitrat în Română


  Young and Beautiful 2013, filme online subtitrat în Română

  Young and Beautiful 2013 (Jeune et jolie), film online HD, subtitrat în Română

  Isabelle (Marine Vacth) se află într-o vacanţă de vară împreună cu familia ei undeva în sudul Franţei. Filmul începe cu o scenă de spionare atunci când fratele mai mic al lui Isabelle, Victor, se foloseşte de un binoclu pentru a o privi goală pe sora lui din depărtare, aflat pe o stâncă, în timp ce aceasta face plajă topless. Ea hotărăşte să facă sex pentru prima oară cu un băiat german pe nume Felix, însă această experienţă nu îi creează nicio plăcere.

  Până în toamnă, ea îşi explorează sexualitatea tot mai mult lucrând ca prostituată la hotelurile de lux sub supranumele de Lea. Isabelle îşi creează un site şi foloseşte un telefon dedicat pentru a stabili întâlnirile cu clienţii. Printre clienţii ei se numără şi un bărbat în vârstă de 63 de ani pe nume Georges (Johan Leysen). În timpul ultimei întâlniri cu Georges, Isabelle îl satisface pe bătrân atât de tare încât acesta face infarct şi moare.

  Aceasta încearcă să îl salveze folosind tehnici de resuscitare, dar fără succes. După acest incident, ea părăseşte camera de hotel şi renunţă la a se mai prostitua. Când poliţia anchetează moartea clientului ei, aceştia ajung la Isabelle şi îi dezvăluie secretul mamei sale, Sylvie, informând-o pe aceasta că fiica ei duce o viaţă dublă. Când află că fiica ei este prostituată, Sylvie se înfurie foarte tare şi o ia la palme. Ulterior, ea o duce pe Isabelle la un doctor. Renunţând la prostituţie, Isabelle îşi reia viaţa normală de adolescentă, dar lipsa satisfacţiei în pat este încă un factor care nu-i dă pace şi o face să recurgă la gesturi necugetate.

  Urmărește online filmul Young and Beautiful 2013 (Jeune et jolie), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  3 responses to “Young and Beautiful 2013, filme online subtitrat în Română”

  1. eqewe says:

   din descriere a-ti spus tot filmul!

  2. eu says:

   Titrarea si sonorul este sub orice ca.

  3. lluvia says:

   o mare tampenie de film…un regizor de doi bani….

  Spune-ne parerea ta despre acest film