Z for Zachariah 2015, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Z for Zachariah 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Z for Zachariah 2015, film online HD, subtitrat în Română

Din cauza unui holocaust nuclear, rasa umană este în pragul dispariţiei, iar Ann Burden (Margot Robbie), o fată de la fermă aflată într-o zonă restrânsă ce nu a fost contaminată, este singura supravieţuitoare datorită amplasamentului fermei sale. Într-o zi, pe când era pe afară vânând iepuri, ea observă o căruţă mică. Ann stăascunsă în timp ce un bărbat cu un costum de radiaţii verifică nivelul acestora dacă e sigur sau nu să şi-l scoată. Atunci când vede că nivelul este sigur, el strigă de bucurie şi îşi scoate costumul.

Ann îl urmăreşte până la un lac mic alimentat de o cascadă şi îi spune să iasă de acolo pentru că apa provine dintr-un iaz din afară şi, astfel, este radioactivă. Bărbatul, pe numele său John Loomis (Chiwetel Ejiofor), iese din apă, dar aproape instantaneu se şi îmbolnăveşte. Totuşi, el are medicamente care să contracareze boala sa, iar Ann i le administrează şi îl ia cu ea la ferma ei. La fermă, ea află că Loomis a fost un inginer de cercetare care s-a aflat într-un bunker militar când au început radiaţiile.

Cu toate acestea, el a plecat din bunker pentru a căuta locuri precum acesta deşi nu a crezut vreodată cu adevărat că există aşa ceva. Pe măsură ce Loomis îşi recapătă puterile, el devine tot mai interesat de grădinărit şi o ajută pe Ann. Cei doi convieţuiesc paşinic, însă lucruri ciudate încep să se petreacă, iar acestea sunt explicate de apariţia unui alt bărbat pe nume Caleb (Chris Pine). Ann este la fel de primitoare cu Caleb precum a fost şi cu Loomis, însă acesta din urmă îl priveşte cu suspiciune pe Caleb.

Urmăreşte online filmul Z for Zachariah 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

12 responses to “Z for Zachariah 2015, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. natu says:

  EXCELENT !!!!!!

 2. luna says:

  De acord: un film excelent! Multumesc pentru postare!

 3. edy says:

  fain,se merta vazut

 4. zzzz says:

  Cat au mancat astia in film,mi s-a facut foame :)))))

 5. andrei says:

  o telenovela jalnica.

 6. elena says:

  Merita vizionat,multumesc admin!

 7. Sam says:

  Nu merge filmu

Spune-ne parerea ta despre acest film